Arbejdsområder hos Sv. Iversen

I Sv. Iversen spænder vi bredt og har kapacitet, evner og erfaring med at gennemføre de fleste opgaver, lige fra store totalentrepriser til mindre reparationsarbejde. Vi har både tømrere, snedkere, murere, glarmestre og låsesmed, og det unikke samspil mellem faggrupperne gør, at vi med største ekspertise kan gennemføre stort set enhver håndværksopgave.

Tømrer

Sv. Iversen er din garanti for professionelt tømrerarbejde til tiden. Vi sørger for at deadlines og budget bliver overholdt, mens kvaliteten altid er kompromisløs. Vi hjælper dig med både små og store opgaver og er altid klar til at give et hurtigt og godt tilbud på fx. vinduesudskiftning eller en ny tilbygning.

Murer

Sv. Iversen har en lang tradition for at udføre murerarbejde. Vores store erfaring gør, at vi kan løse alt fra facaderenoveringer, gennem flise- og klinkearbejde til bygnings- og tagrenovering. Vores store erfaring kommer kommer dig til gode idét vi altid sørger for, at lave tingene ordentligt første gang og sparer dig for besvær og ekstraregninger.

Snedker

Hos Sv. Iversen løser vi alle former for snedkeropgaver, både ude hos dig som kunde og på vores moderne maskinsnedkeri. Vi kan hjælpe dig med blandt andet restaureringsarbejde, reparationer af vinduer og døre, køkkenmontering og specialopgaver. Ring eller skriv til os og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Adresse

Løjtoftevej 48, 4900 Nakskov (Hovedkontor)
Klostergade 13, 4900 Nakskov (Glarmester)

Ring til os

    (+45) 5495 0916 (Hovedkontor)
(+45) 3095 4912 (Glarmester)
CVR. 26040957

 

E-mail os

iversen@iversenas.dk