Entreprisearbejde

Der står ofte Sv. Iversen på skiltet når du kører forbi et større byggeri på Lolland-Falster. Vi har stor erfaring med – og som et af få firmaer i landsdelen også kapaciteten til – at styre og gennemføre denne type projekter.

Totalentrepriser for både private, erhvervslivet og det offentlige

Vi er i Sv. Iversen på hjemmebane når der skal håndteres og gennemføres totalentrepriser. Det betyder at du som bygherre kun har én overordnet kontaktperson. Så sørger vi for at koordinere alle arbejdsopgaver der er forbundet med entreprisen, og får samspillet mellem murer, tømrer, elektriker, blikkenslager m.v. til at glide bedst muligt – og har du spørgsmål, behøver du kun tale med os. Det gør det nemmere og mere bekymringsfrit at være bygherre og ligeledes nemmere at tale om de rette løsninger og eventuelle reklamationer.

Vi samarbejder naturligvis også med både arkitekter og ingeniører. Sammen med dem løser vi totalentrepriser for både private, det offentlige og erhvervskunder.

Vi er klar ved telefon 54 95 09 16 eller på mail iversen@iversenas.dk hvis du vil høre nærmere om dine muligheder!

Kontakt os hvis du skal:

  • Bygge nyt hus
  • Bygge erhvervsbyggeri
  • Bygge nyt domicil
  • Bygge nyt kontor
  • Bygge lagerbygning

Tømrer

Sv. Iversen er din garanti for professionelt tømrerarbejde til tiden. Vi sørger for at deadlines og budget bliver overholdt, mens kvaliteten altid er kompromisløs. Vi hjælper dig med både små og store opgaver og er altid klar til at give et hurtigt og godt tilbud på fx. vinduesudskiftning eller en ny tilbygning.

Murer

Sv. Iversen har en lang tradition for at udføre murerarbejde. Vores store erfaring gør, at vi kan løse alt fra facaderenoveringer, gennem flise- og klinkearbejde til bygnings- og tagrenovering. Vores store erfaring kommer kommer dig til gode idét vi altid sørger for, at lave tingene ordentligt første gang og sparer dig for besvær og ekstraregninger.

Snedker

Hos Sv. Iversen løser vi alle former for snedkeropgaver, både ude hos dig som kunde og på vores moderne maskinsnedkeri. Vi kan hjælpe dig med blandt andet restaureringsarbejde, reparationer af vinduer og døre, køkkenmontering og specialopgaver. Ring eller skriv til os og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Adresse

Løjtoftevej 48, 4900 Nakskov (Hovedkontor)
Klostergade 13, 4900 Nakskov (Glarmester)

Ring til os

    (+45) 5495 0916 (Hovedkontor)
(+45) 3095 4912 (Glarmester)
CVR. 26040957

 

E-mail os

iversen@iversenas.dk