Arbejdsområder hos Sv. Iversen

Sv. Iversen har kapacitet, netværk og erfaring med at lave større entrepriseprojekter og har tømrere, snedkere og murere til alle typer af opgaver.

Tømrer

Sv. Iversen løser tømreropgaver professionelt. Dvs. at vi sørger for, at dine opgaver bliver færdige til tiden, i den aftalte kvalitet og til det aftalte budget. Vi hjælper dig med både små og store opgaver. Så skal du have skiftet vinduer el. lavet en tilbygning – så ring eller skriv til os.

Murer

Sv. Iversen har en lang tradition for at udføre murerarbejde. Vi har masser erfaring og kan løse alt fra facaderenoveringer, flise- og klinkearbejde til bygnings- og tagrenovering. Vores erfaring kommer dig til gode – vi sørger nemlig altid for, at lave tingene ordentligt første gang - så ring eller skriv til os.

Snedker

Hos Sv. Iversen løser vi snedkeropgaver – både hos kunden og på vores maskinsnedkeri. Vi kan hjælpe dig med blandt andet restaureringsarbejde, reparationer af vinduer og døre, køkkenmontering og specialopgaver. Ring eller skriv til os og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Adresse

Løjtoftevej 48, 4900 Nakskov
Sydvestvej 67, 2600 Glostrup

Ring til os

(+45) 5495 0916
CVR. 26040957

 

E-mail os

iversen@iversenas.dk