Godt håndværk siden 1946

Vi har været Vestlollands foretrukne byggefirma gennem mere end 75 år og beskæftiger i dag ca. 60 medarbejdere på hele Lolland-Falster. Vores hjertebarn er at gennemføre entrepriseopgaver på hele Lolland og Falster, som udføres af vores dygtige medarbejdere der omfatter både tømrere, murere, snedkere, glarmestre og låsesmed. At du finder alle disse faggrupper under samme tag, er din garanti for at samarbejdet mellem faggrupperne i en entreprisesag glider optimalt, og at der altid er en faglært medarbejder, som kan svare på dit spørgsmål.

Mere end 75 år med godt byggeri

Sv. Iversen er et gammelt, velrenommeret byggefirma, som blev etableret i 1946. Siden dengang har vi deltaget i en lang række store og små projekter og har på den måde, været med til at sætte et markant aftryk på udviklingen i Nakskov og omegn.

Gennem årene har Sv. Iversen fulgt med udviklingen og vi har tilpasset os tiderne – både hvad angår ydelser og størrelse. I dag er vi en moderne virksomhed, som stadig har hovedkontor i Nakskov, men som spænder over adskillige faggrupper, og som har kunden i fokus i alt hvad vi gør.

Håndværk er en tillidssag og derfor har vi hos Sv. Iversen en oprigtig målsætning om, at du som kunde føler dig i gode hænder og er tryg ved, at lade os gå i gang med opgaven. Vi mener at dialog er vejen frem og derfor sørger vi for, at du får en pris og en plan for, hvordan vi vil løse opgaven og hvornår vi forventer at opgaven kan være færdig – inden vi går i gang.

Vores motto

”Færdigt arbejde til tiden” er mottoet som vi altid har arbejdet efter. Færdigt arbejde betyder, at vi sørger for, at alt er som aftalt og at alle detaljer er på plads ved levering. Til tiden betyder, at vi altid går efter at aflevere opgaven på det aftalte tidspunkt og til den aftalte pris.

Byg Garanti

Sv. Iversen er en del af Byg Garanti. Det betyder blandt andet:

  • at Sv. Iversen er godkendt af Dansk Byggeri
  • at der er dækning mod sjusk og mangler op til kr. 150.000
  • at garantien dækker i op til 3 år for synlige fejl og op til 10 år for fejl og mangler

Vi tror på, at hvis vi holder hvad vi lover, så vil vi fortsat have vores gode ry og rygte.

Adresse

Løjtoftevej 48, 4900 Nakskov (Hovedkontor)
Klostergade 13, 4900 Nakskov (Glarmester)

Ring til os

    (+45) 5495 0916 (Hovedkontor)
(+45) 3095 4912 (Glarmester)
CVR. 26040957

 

E-mail os

iversen@iversenas.dk