Sv. Iversen laver entreprisearbejde

Sv. Iversen har kapacitet, netværk og erfaring med at lave større entrepriseprojekter.

Totalentrepriser for både private, erhvervsliv og det offentlige

Sv. Iversen har bred erfaring med at håndtere totalentrepriser. Dvs. at du som bygherre kun har én overordnet kontaktperson. Så sørger vi så for, at koordinere alle arbejdsopgaver, der er forbundet med entreprisen – dvs. koordinering af murer, tømrer, elektriker, blikkenslager bliver varetaget af os – og har du spørgsmål, så behøver du kun tale med os. Det gør det lettere at være bygherre og ligeledes lettere at tale om eventuelle løsninger og reklamationer.

Vi samarbejder med både arkitekter og ingeniører. Med dem løser vi totalentrepriser for både privat-, offentlige- og erhvervskunder.

Ring eller skriv til os hvis du har brug for hjælp.

Vi kan lave totalentrepriser hvis du skal

  • Bygge nyt hus
  • Bygge erhvervsbyggeri
  • Nyt domicil
  • Bygge nyt kontor
  • Bygge lagerbygning

Tømrer

Sv. Iversen løser tømreropgaver professionelt. Dvs. at vi sørger for, at dine opgaver bliver færdige til tiden, i den aftalte kvalitet og til det aftalte budget. Vi hjælper dig med både små og store opgaver. Så skal du have skiftet vinduer el. lavet en tilbygning – så ring eller skriv til os.

Murer

Sv. Iversen har en lang tradition for at udføre murerarbejde. Vi har masser erfaring og kan løse alt fra facaderenoveringer, flise- og klinkearbejde til bygnings- og tagrenovering. Vores erfaring kommer dig til gode – vi sørger nemlig altid for, at lave tingene ordentligt første gang - så ring eller skriv til os.

Snedker

Hos Sv. Iversen løser vi snedkeropgaver – både hos kunden og på vores maskinsnedkeri. Vi kan hjælpe dig med blandt andet restaureringsarbejde, reparationer af vinduer og døre, køkkenmontering og specialopgaver. Ring eller skriv til os og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Adresse

Løjtoftevej 48, 4900 Nakskov
Sydvestvej 67, 2600 Glostrup

Ring til os

(+45) 5495 0916
CVR. 26040957

 

E-mail os

iversen@iversenas.dk